Verhalen van onze collega's

Maak kennis met je nieuwe collega’s, lees over je nieuwe werkgever en proef de sfeer.

Collega's van het team Planmatig Onderhoud zorgen ervoor dat onze alle 52.000 woningen in 5 verschillende regio’s goed worden onderhouden. Een hele klus, met veel projectmatige, technologische én maatschappelijke uitdagingen.
Jongeren kunnen bij ons een beroepsbegeleide leerweg volgen. Maar daar blijft het niet bij, ook bieden we statushouders hiermee een kans. We spraken met Alo, die bij ons werkt als timmerman.
Guido is sociaal bewoner én sociaal beheerder bij Portaal. Hoe is dat zo gekomen, en wat heeft hij geleerd over maatschappelijke woonvormen?
De complexe financiële wereld waarin een corporatie opereert, blijft vaak verborgen. Zónde, vinden Martin en Robin. Want een woningcorporatie biedt alles waar ambitieuze financials naar zoeken: afwisseling in het werk, uitdagende inhoud en maatschappelijke waarde.
Een groot woningtekort, verduurzaming en nieuwe samenlevingsvormen die vragen om ander soort huizen: het zijn belangrijke maatschappelijke thema’s waar asset manager Lita Kalle zich dagelijks mee bezighoudt. Benieuwd naar haar ervaringen? Ontdek het interview dat we met haar hielden.
Bas van der Sluis (20) begon op zijn zestiende bij Portaal en werkt sinds kort als aankomend zelfstandig loodgieter. Hij volgde een BBL-opleiding. Hoe is dat nou, zo jong en dan ineens aan het werk? We vroegen het aan Bas zelf!
“Als ik één ding heb geleerd, is dat je vaak meer kunt dan je denkt. Bij Portaal krijg je de kans om dat te ontdekken.”  Opzichter Thomas van der Velde maakte snel stappen. Hij vertelt over zijn ontwikkelingspad.
Cinthia de Kruijk is sociaal beheerder in de Utrechtse wijk Overvecht. Wanneer bewoners met ingewikkelde problematiek kampen of overlast veroorzaken, worden Cinthia en haar collega’s ingezet. Geen dag is voor haar hetzelfde!
Vakmensen zijn lastig te vinden. Daarom leiden we zelf jonge collega’s op via een Beroeps Begeleide Leerweg. Matthew was ooit één van hen. Hij is inmiddels doorgegroeid tot opzichter!
Participatie, duurzaamheid, circulariteit: hoe kunnen we met ons inkoopbeleid bijdragen aan belangrijke maatschappelijke thema’s?