Vastgoed & Techniek

meebouwen aan de maatschappij

Wil jij meer dan alleen stenen stapelen?

Mooi. Want wij staan voor grote maatschappelijke uitdagingen. Het woningtekort, duurzaamheid, de leefbaarheid van wijken… 

Gelukkig zijn onze ambities net zo groot. De komende jaren verdubbelen we onze jaarlijkse bouwproductie. En in 2050 willen we dat al onze woningen CO2 neutraal zijn. Met een vastgoedportefeuille ter waarde van 200 miljoen euro voor ruim 95.000 bewoners is dit dé plek om impact te maken. 

Maatschappelijk relevant, inhoudelijk complex

Video afspelen

 Wil jij meer dan alleen stenen stapelen?

De balans tussen de stenen en de mensen, die bewaken wij

Welke doelgroepen wonen er in een gebied, en wat hebben die nodig? Hoe zorgen we voor voldoende rendement én maatschappelijke waarde? En hoe maken we zo snel mogelijk korte metten met energielabels E, F en G? 

Het zijn voorbeelden van vraagstukken waar we met zo’n 200 enthousiaste collega’s iedere dag aan werken. Of je nu ontwikkelmanager bent of stedenbouwer, assetmanager of technisch projectleider: wie op zoek is naar een baan met betekenis komt hier tot zijn recht. 

 

 

Dit is wat je collega’s zeggen:

  • Als grote corporatie een serieuze speler op de markt
  • Geen focus op stenen, maar op de leefomgeving
  • Een mooie balans tussen technisch en sociaal
  • Veel ruimte voor innovatie
  • Een prima salaris en een goed pensioen

Vind jouw nieuwe baan

Functietitel

Afdelingen

Locatie

Sluitingsdatum

Planner
Onderhoud
Zuid-Holland
30-06-2024
Portefeuillemanager
Vastgoed
Utrecht
30-06-2024
Contractmanager installaties
Vastgoed
Utrecht
13-06-2024
Technisch Projectleider
Vastgoed
Gelderland, Utrecht
13-06-2024

Blijf je ontwikkelen

Wil je je verder ontwikkelen in je eigen vakgebied? Werken aan je soft skills om een nog betere gesprekspartner te worden? Of wil je juist iets nieuws leren? Dat juichen wij alleen maar toe. Wij investeren in jouw ontwikkeling en vakkennis, zonder ingewikkelde voorwaarden zoals je die ergens anders vaak ziet.

Maak kennis met collega’s

Lees hun verhalen

Collega's van het team Planmatig Onderhoud zorgen ervoor dat onze alle 52.000 woningen in 5 verschillende regio’s goed worden onderhouden. Een hele klus, met veel projectmatige, technologische én maatschappelijke uitdagingen.
Een groot woningtekort, verduurzaming en nieuwe samenlevingsvormen die vragen om ander soort huizen: het zijn belangrijke maatschappelijke thema’s waar asset manager Lita Kalle zich dagelijks mee bezighoudt. Benieuwd naar haar ervaringen? Ontdek het interview dat we met haar hielden.
“Als ik één ding heb geleerd, is dat je vaak meer kunt dan je denkt. Bij Portaal krijg je de kans om dat te ontdekken.”  Opzichter Thomas van der Velde maakte snel stappen. Hij vertelt over zijn ontwikkelingspad.

Zie ook onze andere werkgebieden:

Functietitel