Over Portaal 

Wij werken aan buurten waar bewoners naar elkaar omkijken en zich thuis voelen. In een tijd waarin samenleven onder druk staat, is dit belangrijker dan ooit. Aan meer dan 95.000 bewoners in de regio’s Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht en Leiden verhuren wij een thuis. 

Een stap extra, voor elkaar

Met een groot woningtekort, klimaatcrisis en steeds meer sociale ongelijkheid zijn onze uitdagingen groot. En dat vraagt om lef. Lef om de dingen net even anders te doen. Om nieuwe wegen in te slaan en creatieve oplossingen te bedenken. 

Hoe dat eruitziet? Wij betrekken onze bewoners vroeg bij wat we gaan doen. Luisteren naar hún ideeën, want zij maken de wijk. Minder beton, meer groen. Het mixen van sociale en middenhuur. En we kiezen voor onconventionele oplossingen om buurten inclusiever te maken. Een goed voorbeeld daarvan zijn onze gemengd wonen-projecten. Daarin lopen we voorop. 

Een fijn thuis begint met een betaalbare, goed onderhouden en duurzame woning. Maar wij gaan een stap verder. Want fijn wonen is goed met elkaar samenleven, in een fijne, veilige wijk. Daarom werken wij met bijna 1.000 collega’s keihard aan onze missie: bijdragen aan goed samenleven.

Voor elkaar. 

Onze waarden

Iedereen binnen Portaal is uniek, maar we delen allemaal dezelfde waarden:

Samen

Fijne wijken maken we samen: met collega's, met bewoners en met partners in de wijk.

Vertrouwen

Bewoners kunnen op ons rekenen, want wij doen wat we beloven. En ook onderling kunnen we op elkaar bouwen.

Lef

Grote uitdagingen vragen om creatieve oplossingen. Daar worden wij blij van. Portalers zijn creatief en ondernemend, en durven de dingen nét even anders te doen.

Wie meer wil dan alleen stenen stapelen en een baan zoekt met betekenis, is hier echt op z’n plek

Dit bieden wij jou

Natuurlijk bieden we je een toffe, inspirerende baan in een fijn team en hechte organisatie.

Maar voor niets gaat de zon op, dus we bieden je ook:

  • Een mooi salaris op basis van de cao Woondiensten, een eindejaarsuitkering en vakantiegeld
  • Een loopbaanbudget dat je helemaal zelf mag inzetten voor jouw ontwikkeling
  • Een vitaliteitsbudget waarmee je onder andere kan sporten op kosten van de baas. Niet zo sportief? Geen probleem. Dan mag je dit geld ook gebruiken voor een opleiding.
  • Een thuiswerkbudget om je werkplek thuis goed in te richten

Ruimte voor jezelf

Een goede werk/privé balans vinden we belangrijk. Daarom kun je bij ons op kantoor én vanuit huis werken. Je krijgt een thuiswerkbudget om jouw thuiswerkplek in te richten en ook ontvang je een thuiswerkvergoeding. En wil je de kinderen uit school halen? Of overdag sporten? Dat kan, want bij ons verdeel je je werkuren zelf over de week.

De sfeer

Portalers zijn maatschappelijk betrokken en gedreven. Het zijn mensen die vakmanschap en kennis combineren met een groot sociaal hart. Die omkijken naar bewoners, maar ook naar elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen – wie je ook bent – zich thuis voelt bij ons. Daarom doen regelmatig leuke dingen met elkaar. Oh, en we doen niet aan onnodige hiërarchie: de lijntjes zijn kort en we staan voor elkaar klaar. 

Maak kennis met collega’s

Lees hun verhalen

Collega's van het team Planmatig Onderhoud zorgen ervoor dat onze alle 52.000 woningen in 5 verschillende regio’s goed worden onderhouden. Een hele klus, met veel projectmatige, technologische én maatschappelijke uitdagingen.
De complexe financiële wereld waarin een corporatie opereert, blijft vaak verborgen. Zónde, vinden Martin en Robin. Want een woningcorporatie biedt alles waar ambitieuze financials naar zoeken: afwisseling in het werk, uitdagende inhoud en maatschappelijke waarde.
“Als ik één ding heb geleerd, is dat je vaak meer kunt dan je denkt. Bij Portaal krijg je de kans om dat te ontdekken.”  Opzichter Thomas van der Velde maakte snel stappen. Hij vertelt over zijn ontwikkelingspad.

Vind jouw nieuwe baan

Functietitel

Afdelingen

Locatie

Sluitingsdatum

Medewerker Incasso
Financieel
Utrecht
23-06-2024
Elektricien
Vakmannen
Utrecht
30-06-2024
Timmerman
Vakmannen
Zuid-Holland
30-06-2024
Portefeuillemanager
Vastgoed
Utrecht
30-06-2024
Loodgieter
Vakmannen
Gelderland
30-06-2024
Internal auditor
Financieel
Utrecht
17-06-2024
Timmerman
Vakmannen
Gelderland
30-06-2024
Timmerman
Vakmannen
Utrecht
30-06-2024
Timmerman
Vakmannen
Utrecht
30-06-2024
Contractmanager installaties
Vastgoed
Utrecht
13-06-2024