Dagelijks Onderhoud

Klussen aan een fijn thuis voor onze bewoners

Trek jij die cape aan?

‘De helden van Portaal’, noemen we onze collega’s bij dagelijks onderhoud ook wel. Want voor onze bewoners ben jij niet zomaar een monteur. Nee, jij bent degene die zorgt voor een fijn thuis. Waar het warm is, alles werkt en de energierekening zo laag mogelijk blijft. Die dingen fixt zonder eerst uren te vergaderen of het wel ‘ons probleem’ is. Een soort superman of -vrouw dus, maar dan in je eigen bus.

Goed gereedschap, voorspelbare werktijden en veel afwisseling

Video afspelen

Je komt bij mensen thuis en kunt echt iets voor iemand betekenen. 

Van vakman tot projectleider en van planner tot opzichter: samen zorgen we ervoor dat onze bewoners een fijn, veilig en duurzaam thuis hebben. Ben jij technisch én hou je van het contact met mensen? Dit is je plek! Met onze eigen onderhoudsdienst (uniek in de sector!) is het werk afwisselend en uitdagend.

Wat een technische baan bij Portaal zo leuk maakt? Dit is wat je collega’s zeggen:

  • Veel vrijheid
  • Het beste gereedschap en een eigen bus
  • Een vaste, hechte ploeg collega’s
  • Voorspelbare werktijden in je eigen regio
  • Prima arbeidsvoorwaarden

Vind jouw nieuwe baan

Functietitel

Afdelingen

Locatie

Sluitingsdatum

Planner
Onderhoud
Zuid-Holland
30-06-2024
Timmerman
Vakmannen
Gelderland
30-06-2024
Timmerman
Vakmannen
Utrecht
30-06-2024
Tegelzetter
Vakmannen
Gelderland
30-06-2024
Timmerman
Vakmannen
Utrecht
30-06-2024
Timmerman
Vakmannen
Zuid-Holland
30-06-2024
Elektricien
Vakmannen
Utrecht
30-06-2024
Loodgieter
Vakmannen
Gelderland
30-06-2024

Bouw aan je eigen carrière: kies voor een BBL

Wil je doorleren in je eigen vakgebied? Of juist een heel ander vak onder de knie krijgen? Wij helpen je met een opleiding. Omdat we alles onder één dak hebben, kun je bij ons ook makkelijk wisselen tussen expertises. 

Zit je nog op school? Ook dan kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een Beroeps Begeleide Leerweg (BBL). Je gaat dan één dag in de week naar school en leert de rest van de dagen in de praktijk. Tot je als zelfstandig timmerman, loodgieter of tegelzetter aan de slag kunt.

Maak kennis met collega’s

Lees hun verhalen

Jongeren kunnen bij ons een beroepsbegeleide leerweg volgen. Maar daar blijft het niet bij, ook bieden we statushouders hiermee een kans. We spraken met Alo, die bij ons werkt als timmerman.
Bas van der Sluis (20) begon op zijn zestiende bij Portaal en werkt sinds kort als aankomend zelfstandig loodgieter. Hij volgde een BBL-opleiding. Hoe is dat nou, zo jong en dan ineens aan het werk? We vroegen het aan Bas zelf!
“Als ik één ding heb geleerd, is dat je vaak meer kunt dan je denkt. Bij Portaal krijg je de kans om dat te ontdekken.”  Opzichter Thomas van der Velde maakte snel stappen. Hij vertelt over zijn ontwikkelingspad.

Zie ook onze andere werkgebieden:

Functietitel