Wonen & Verhuur

werken voor en met bewoners

Onze ogen en oren in de wijk

Wij werken aan buurten waar bewoners zich thuis voelen en naar elkaar omkijken. Niet van achter de tekentafel, maar vanuit de wijk zelf. Door te praten met bewoners. Problemen op te lossen. En door oplossingen te zoeken waar andere organisaties vastlopen. Achter iedere deur zit een verhaal, de kunst is om te zien wat iemand nodig heeft. Heb jij die gave? Dan hebben we jou nodig!

Een baan midden in de samenleving

Video afspelen

Als verhuurder kunnen wij vaak nét een stap verder zetten dan andere organisaties om een oplossing voor elkaar te krijgen. 

Onze wijken, dat is waar het echt gebeurt.

Waar maatschappelijke thema’s als prettig samenleven, armoede of veiligheid iedere dag spelen. Of je nu adviseur volkshuisvesting bent of specialist woonfraude, sociaal beheerder of beheerder leefomgeving: hier vind je een baan met impact. 

 

 

Dit is wat je collega’s zeggen:

  • Een baan midden in de samenleving
  • Je kunt echt iets voor iemand betekenen
  • Veel vrijheid
  • Flexibele werktijden en een goede werk/privébalans

Vind jouw nieuwe baan

Functietitel

Afdelingen

Locatie

Sluitingsdatum

Adviseur volkshuisvesting
Advies
23-06-2024
Wijkbeheerder
Leefbaarheid
Utrecht
12-06-2024

Blijf je ontwikkelen

Wil je doorleren in je eigen vakgebied? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Of juist iets nieuws leren? Dat juichen wij alleen maar toe. We helpen je graag met een opleiding. En omdat we veel specialismes onder één dak hebben, kun je bij ons makkelijke doorgroeien. 

Maak kennis met collega’s

Lees hun verhalen

Guido is sociaal bewoner én sociaal beheerder bij Portaal. Hoe is dat zo gekomen, en wat heeft hij geleerd over maatschappelijke woonvormen?
Een groot woningtekort, verduurzaming en nieuwe samenlevingsvormen die vragen om ander soort huizen: het zijn belangrijke maatschappelijke thema’s waar asset manager Lita Kalle zich dagelijks mee bezighoudt. Benieuwd naar haar ervaringen? Ontdek het interview dat we met haar hielden.
Cinthia de Kruijk is sociaal beheerder in de Utrechtse wijk Overvecht. Wanneer bewoners met ingewikkelde problematiek kampen of overlast veroorzaken, worden Cinthia en haar collega’s ingezet. Geen dag is voor haar hetzelfde!

Zie ook onze andere werkgebieden:

Functietitel