Vacature VB Template

Allround Timmerman

Waarom kiezen voor Portaal

Werknemers kiezen vaak voor een baan bij woningcorporatie Portaal vanwege de betekenisvolle impact die ze kunnen hebben op de samenleving. Portaal is actief in de sociale huisvesting, wat betekent dat medewerkers de kans krijgen om bij te dragen aan de verbetering van huisvestingsomstandigheden voor mensen met verschillende achtergronden en behoeften. Dit geeft het werk een gevoel van zingeving en maatschappelijke verantwoordelijkheid, wat voor veel mensen een belangrijke motivator is.

Dit ga je doen

Bij ingrijpende projecten, zoals renovaties, is de bewonersbegeleider een belangrijke schakel tussen Portaal, de aannemer en de bewoner. Bij verschillende projecten bepaal je vooraf welke bewoners maatwerk nodig hebben en je maakt en bewaakt de afspraken met de bewoners. Je ondersteunt het projectteam bij het realiseren van de projectdoelstellingen, met oog voor de bewoners. Je bent voor bewoners het gezicht van Portaal tijdens een project. Als lid van het projectteam draag je bij aan het succes van een project. Geen project is hetzelfde en datzelfde geldt voor onze bewoners.

Je hebt oog voor de sociale kant van de projecten en bent actief in het oplossen van voorziene en onvoorziene knelpunten. Binnen het projectteam stem je de acties af en werk je intensief samen met de bewonersbegeleiding van de aannemer en de sociaal projectleider van Portaal. 

Jij bent....

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt kennis van volkshuisvesting (sociaal/juridisch) en kennis van vastgoedprojecten
 • Je hebt kennis van en ervaring met (mondelinge) bewonerscommunicatie
 • Je kunt samenwerken op verschillende niveaus, zowel intern als extern
 • Je bent zakelijk en doelgericht en houdt rekening met de verschillende belangen 
 • Je blijft op de hoogte van vakinhoudelijke kennis 
 • Je hebt kennis van huurrecht en van de rechten en plichten van huurders bij werkzaamheden
 • Je bent flexibel inzetbaar t.a.v. tijd en locatie
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties: accuraat, betrokken, teamspeler, contact- en oplossingsgericht.

Jouw team

Portaal is één van de grootste woningcorporaties van het land, verspreid over het midden van Nederland. De vijf regiokantoren in Leiden, Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen zijn primair gericht op de verhuur van de woningen en de verbetering van de leefbaarheid in die regio’s. Het centrale ontmoetingspunt van de organisatie is het Huis van Portaal in Utrecht.

Portaal is een ambitieuze woningcorporatie. We bouwen, beheren en renoveren woningen en zetten ook een stap verder. We dragen bij aan goed samenleven in de wijken.
Dat doen we door ons in te zetten voor inclusieve buurten en verduurzaming van onze woningen. Daar worden onze huurders uiteindelijk beter van.

Samen met de andere bewonersbegeleiders wordt je vanuit de afdeling Flexpool Projecten ingezet bij één of twee regio’s. Je ontmoet elkaar regelmatig (online) om overkoepelende onderwerpen te bespreken of intervisie te plegen.

Wat wij bieden

 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • een salaris in schaal I van de CAO Woondiensten. Het salaris is minimaal €3.716,– en maximaal €4.887,– bruto per maand op basis van 36 uur per week
 • een reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • een telefoon en laptop
 • een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling
 • een eindejaarsuitkering

Daarnaast kennen wij een aantal flexibele arbeidsvoorwaarden, zodat je zelf vorm kunt geven aan de onderwerpen die jij belangrijk vindt.
Zo bouw je een persoonlijk ontwikkelingsbudget, een vitaliteitsbudget en thuiswerkbudget op.
Deze budgetten kun je naar eigen inzicht besteden aan training en ontwikkeling van je individuele loopbaan, en om op een gezonde manier en vol energie aan het werk te blijven.
Dat vinden wij belangrijk.

Het DNA van Portaal

De kernwaarden van woningcorporatie Portaal weerspiegelen
de basisprincipes en overtuigingen die de organisatie leiden:

Maatschappelijke betrokkenheid

Portaal heeft een diepgewortelde betrokkenheid bij het welzijn van de gemeenschappen waarin ze actief is. Deze betrokkenheid vertaalt zich in de inzet voor het bieden van kwalitatieve, betaalbare huisvesting en het verbeteren van de leefomstandigheden van huurders.

Innovatie en duurzaamheid:

Portaal streeft voortdurend naar innovatieve oplossingen om de vastgoedsector te verduurzamen. Dit omvat het ontwikkelen van energiezuinige woningen en het implementeren van milieuvriendelijke praktijken om de ecologische voetafdruk te verminderen.

Inclusiviteit en diversiteit

Portaal heeft een diepgewortelde betrokkenheid bij het welzijn van de gemeenschappen waarin ze actief is. Deze betrokkenheid vertaalt zich in de inzet voor het bieden van kwalitatieve, betaalbare huisvesting en het verbeteren van de leefomstandigheden van huurders.

Kwaliteit en professionaliteit

Portaal staat voor hoge normen van professionaliteit en kwaliteit in haar dienstverlening en interacties met huurders, partners en medewerkers. Dit streven naar kwaliteit manifesteert zich in alles wat de organisatie doet.

Deze kernwaarden vormen de leidraad voor de besluitvorming en de dagelijkse activiteiten binnen Portaal, en ze dragen bij aan de missie van de organisatie om bij te dragen aan betere woonomstandigheden en gemeenschappen.

Sollicitatieprocedure

Reageren en contact

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Nullam egestas sem vitae dolor tincidunt, ac gravida purus faucibus. Pellentesque scelerisque at ex sed porta. Nulla a augue commodo, consectetur est eu, rhoncus nunc. Sed vel pulvinar est. Donec tempor arcu sed mi pulvinar, quis posuere orci vehicula. Etiam eget ultrices sapien.