De Wondermakelaar

Emma had altijd al een passie voor het renoveren van oude huizen. Als medewerker bij Portaal zag ze vaak huizen die dringend opgeknapt moesten worden. Op een dag ontdekte ze echter dat ze een bijzondere gave had: met een aanraking kon ze verwaarloosde huizen omtoveren tot prachtige woningen. Haar collega’s begonnen haar “De Wondermakelaar van Portaal” te noemen.

Aanvankelijk gebruikte Emma haar gave stiekem om de huizen van Portaal te renoveren. De resultaten waren verbluffend en de huizen werden snel verkocht, wat Portaal veel geld opleverde. Maar Emma begon zich schuldig te voelen over het feit dat ze haar gave geheim hield en besloot de waarheid te delen met haar baas bij Portaal.

Portaal besloot Emma’s gave te gebruiken om verwaarloosde wijken nieuw leven in te blazen. Ze kreeg een team van medewerkers toegewezen en samen werkten ze aan het transformeren van hele buurten. Emma voelde zich eindelijk vervuld in haar werk bij Portaal en zag hoe haar talent het leven van mensen positief veranderde.